SUNDAY	GO DAY	
		Note: Director Option – If you plan to have the team 'serenade' the candidates before the dorm gets them up, coordinate this time and activity with the Head and all Section Head Chas.
6:30 AM	Kitchen Chas	Arise - Start breakfast preparations
	Dorm Chas	Arise - Start coffee and hot water
6:45 AM	Dorm Chas	Awaken Director and team. Make sure kitchen and Spiritual Directors are awake.
7:00 AM	Dorm Chas	Awaken the candidates
7:20 AM	Palanca Chas	Deliver palanca for 'CONFIDENCE IN CHRIST' speaker
7:30 AM	Youth Head Cha	Ring bell to assemble in the chapel
	Dorm chas	Remind Candidates to take Pilgrim's Guide GUIDE
7:40 AM		Chapel - Prayer and Meditation
		'CONFIDENCE In CHRIST' Meditation (10 min
7:55 AM	Director	Lead candidates to breakfast
8:20 AM	Director	Allow 10 minute break and instruct to gather in the chapel
	Palanca Chas	Deliver corsage and palanca for 'MARRIAGE' speakers
8:25AM	Youth Head Cha	Ring bell to assemble in chapel
8:30 AM		Worship and communion
9:10 AM	Gopher Chas	Pull the 'MARRIAGE' speakers:
	Storeroom Chas	Prepare 3x5 cards to give to Table Chas for next two talks

SUNDAY	GO DAY	
9:25 AM	Gopher Chas	Pull 'MARRIAGE' Prayer Palanca Team
9:35 AM	Gopher Chas	Marriage prayer team and speakers to chapel
	Table Chas	Have 3x5 cards ready to hand out
9:40 AM	Youth Head Cha	Ring bell to assemble in conference room
	Music Chas	Singing until all return
	Youth Head Cha	Alert Youth Director when all have returned
9:45 AM	Chapel Chas	Clean the chapel and start packing
		'MARRIAGE' talk (45 min)
	Palanca Chas	Deliver corsage and palanca for 'SINGLE LIFE' speaker
10:30 AM		Questions and answers min (15 min)
	Gopher Chas	Pull 'SINGLE LIFE' speaker:
10:40 AM	Gopher Chas	Pull "SINGLE LIFE" prayer palanca team
10:45 AM	YOUTH DIRECTOR	Break (15 min)
10:50 AM	Gopher Chas	'SINGLE LIFE' Prayer Palanca Team and speaker to chapel
11:00 AM	Youth Head Cha	Ring bell to return to conference room
	Music Chas	Singing until all return
	Youth Head Cha	Alert Director when all have returned
	Table Chas	Have 3x5 cards ready to hand out
	Palanca Chas	Palanca break
11:05 AM		'SINGLE LIFE' talk (45 min)
11:25 AM	Palanca Chas	Deliver corsage and palanca for 'CHURCH

SUNDAY	GO DAY	
		IN THE MODERN WORLD' speaker
11:50 AM		Questions and answers (15 min)
	Gopher Chas	Pull 'CHURCH In The Modern World'
		speaker
11:55 AM	Gopher Chas	Pull 'CHURCH In The Modern World' Prayer
		Palanca Team
12:10 AM	Gopher Chas	Church in the Modern World prayer team and speaker to chapel
	Palanca Chas	Palanca break
12:20 PM	Youth Head Cha	Alert the kitchen for lunch
	Spiritual Director	'CHURCH In The Modern World' talk (10 min)
12:30 PM		Break (10 min)
12:40 PM	Youth Head Cha	Ring bell to return to conference room
	Palanca Chas	Deliver corsage and palanca for 'CHRISTIANITY IN ACTION' speaker
12:45 PM	Director	Lead candidates to lunch
		Lunch (Grace / eat / thanks)
1:15 PM	Gopher Chas	Pull "CHRISTIANITY IN ACTION" speaker
	All	Free time to finish packing
	Chas	Make sure people don't leave the grounds
	Storeroom Chas	Prepare "cross hanger" with correct number of crosses for each table
1:25 PM	Gopher Chas	Pull 'CHRISTIANITY IN ACTION' Prayer
		Palanca Team

SUNDAY	GO DAY	
1:35 PM	Gopher Chas	'CHRISTIANITY IN ACTION' Prayer Palanca Team and speaker to chapel
	Youth Head Cha	Ring bell to return to conference room
1:40 PM	Gopher Chas	Pull "BEYOND VN" speaker
	Dorm Chas	Start dorm clean-up
	Storeroom Chas	Place "Action" stool leg at podium. Prepare service cards to distribute to Table Chas.
1:45 PM		'CHRISTIANITY IN ACTION' talk (20 min)
2:05 PM		Table discussion (no poster)
	Palanca Chas	Palanca break – last one
2:10 PM	Gopher Chas	Pull 'BEYOND VN' Prayer Palanca Team
2:15 PM	Rover Cha	Be in conference room for introduction
	Palanca Chas	Prepare palanca bags (and envelopes for team members) for distribution
2:20 PM	Table Chas	Pass out service cards
	Head Cha	Make sure crosses are ready to be passed out
	Gopher Chas	Beyond VN prayer team and speaker to chapel
2:30 PM		BEYOND VN" Talk (20 min)
2:50PM		Table discussion (no poster) Discuss the service cards
3:00PM	Director and SD	Present crosses in conference room
3:20PM		Break (10 min)
	Table Chas	Place packets on tables during break

SUNDAY	GO DAY	
3:30PM	Youth Head Cha	Ring bell to return to conference room
	Head Cha	Distribute packets with weekend information. Check for corrections. <b>Corrected copy to be</b> given to Council Representative along with candidate information sheets.
3:50PM	Director	Prepare the room for palanca bags
3:50PM	Table Chas Palanca Chas	Pass out Palanca bags
	All Chas	Pick up team roster in Palanca room
	Music Chas	Have singing (up songs, etc.) until time for closing
4:15PM	Table Chas	Give Table nickname posters to Director
4:30 PM		Closing!

Sunday Schedule revised for COC closing 1/21/06